Kjære Kunder.

Sørover spesialiserer seg i kvalitetskontrollerte reisemedisinske produkter som er en nødvendig del av grunnutrustningen til reisende.

Vi mener vi har de beste produktene markedet i dag kan tilby innen vannrensing og myggbeskyttelse.

LifeStraw som introduseres av Sørover i Norge er et kombinert kjemisk og mekanisk filter som veier 137 gram. Sørover er norsk og svensk enedistributør av LifeStraw som er nødvendig reiseutstyr for alle som ikke vet om de har tilgang på rent vann.

Malaria, dengue-feber, gulfeber og flere andre alvorlige sykdommer overføres ved myggstikk. Følgelig er beskyttelse mot myggstikk svært viktig.
DEET-holdig myggspray eller lotion på hud, permetrin-impregnering av klær og tekstiler og langtidsimpregnerte myggnett er viktig beskyttelse ved reiser i tropene.

Sørover er ene-distributører i Norge og Sverige av Vestergaard-Frandsen langtids-deltametrinimpregnerte myggnett, som er verdensledende på markedet, og har en impregneringsholdbarhet på 4-5 år.

Våre forhandlere får i tillegg til våre produkter vår medisinske kompetanse og erfaring. Dette innebærer at vi legger våre produkter så tett opp mot de internasjonale medisinske anbefalinger som gjelder for beskyttende tiltak ved utenlandsreiser.

Vi har dokumentasjon for nytten, kvaliteten og bruken av produktene.

Forhandlerpriser og leveringsbetingelser fås ved direkte henvendelse til Sørovers kontor i Kristiansand til post@sorover.no eller 380 43135.
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS